Online winkels voor Nederland en België.
   +31182756629    info@schreuder-e-commerce.com

  • fullslide1


 

Welke webshops heeft Schreuder E-Commerce

Voordelige online winkelen bij Schreuder


Hoveniers en echte tuinliefhebbers kopen vaak 1 van onze producten. Wij hebben een breed assortimente aan producten. Wij kopen de producten groot en goedkoop in en kunnen daarom altijd de voordeligste zijn en blijven. Wij versturen dagelijks onze paketten.

- Tuinbouwproducten.com

U kent het wel... De hele week hard gewerkt en u wordt wakker om een beetje te ontspannen in de tuin. En jahoor een aantal grote mollenhopen die u pas aangegde fraaie gazon verpesten! Wij hebben de oplossing en dat is namelijk mollengaas. Uiteraard verkopen we ook nog veel meer producten in deze webshop. 

- Mollenshop.com

De eigenaar van Schreuder E-Commerce BV ergert zich dagelijks aan al het zwerfvuil wat overal maar rond slingert. Zijn passie en wens is een schone wereld voor iedereen. Het idee om afvalgrijpers te gaan verkopen is daarom al snel ontstaan. Wij verkopen afvalgrijpers voor jong en oud. Ook verkopen wij grijpers aan overheidsinstellingen. Iedereen is welkom! Wanneer begin jij?

- afvalgrijper.com

Weg met al die stenen! Door klimaatverandering en hevige stortbuien moet het water in de grond kunnen trekken. Worteldoek is een goede opplossing! De kracht van onze inkoop zorgt ervoor dat wij het super voordelig aan kunnen bieden. Tuinarchitecten, hoveniers en noem maar op gingen u voor. Uw tuin is een echte ontspanning.

- worteldoekstunter.com

Wij zijn druk bezig deze webshop nog in te richten. Wij zijn nog druk bezig met het vinden van voordelige producten voor katten! Uiteraard als u retailer bent of als u tips heeft bent u van harte welkom voor tips. We hebben uiteraard wel al verschillende producten in de webshop.

- voordekat.com

Wij verkopen ook onze producten via Bol.com. De kans is dan ook groot dat u wel eens 1 of meerdere producten via Bol heeft besteld van ons. Heeft u een vraag of komt u ergens niet uit aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

- Bol.com
 

Webshops

Enkele producten uit onze webshops


 

Contact opnemen

Wij zijn te bereiken op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur.

Klantenservice

Schreuder E-Commerce BV
Telefoon: +31 (0)182-756629
E-mail: info@schreuder-e-commerce.com

Kantooradres Nederland
 

Schreuder E-Commerce BV
Sterrenlaan 7
2743 LW Waddinxveen (Zuid-Holland)
The Netherlands

Afhaaladres 

Schreuder E-Commerce BV
Julianaweg 2 C
2761 BT Zevenhuizen 
The Netherlands

Algemene informatie

KvK-nummer: 90228219
BTW-identificatienummer: NL865248965B01
Schreuder E-Commerce

Telefoon: +31 (0)182-756629
E-mail: info@schreuder-e-commerce.com
Op werkdagen van 09.00 t/m 21.00 en zaterdag van 09.00 t/m 17.00